Skupina studentů třídy T3B se účastnila focení v ateliéru hradecké společnosti FOMEI a.s.
Na základě vlastního zájmu poznat profesionální techniku a ateliérové fotografování jsme se domluvili s Honzou Novákem na studiovém workshopu.
Jan Novák pracuje ve společnosti FOMEI jako produktový specialista studiového vybavení a navíc je i absolvent naší školy. A protože na svoje školní léta u nás nezapomněl, vyhradil si jedno odpoledne a připravil pro vážné zájemce z řad našich studentů speciální workshop.
Nad rámec svých školních povinností jsme se tak účastnili super přednášky s ukázkou používání profesionální studiové techniky.
V ateliéru jsme si pak zkoušeli různé pozice nasvícení, fotili a experimentovali tak s množstvím zábleskové techniky. Mimoto za námi do ateliéru přijela i naše učitelka paní Uhlířová, která nám naše spolužačky nalíčila a my jsme si tak mohli vyzkoušet fotit i portrétní výrazovou fotografii. Focení nás bavilo a téměř 5 hodinový workshop utekl jako voda.
Děkujeme panu učiteli Mužíkovi za zprostředkování, paní učitelce Uhlířové za její roli maskérky a Janu Novákovi ze společnosti FOMEI za skvělé odpoledne.

Za třídu T3B Jakub Chramosta

Nafoceno Nikonem D7100

Momentky z akce